iStat Pro

iStat Pro voor Mac

De prestaties van je Mac in één overzicht

iStat Pro wordt niet meer ondersteund door de ontwikkelaars ervan. Houd er rekening mee dat een juiste werking van deze applicatie niet gegarandeerd is.iStat Pro geeft je een kijkje onder de motorkap van jouw Mac. In een duidelijk overzicht geeft...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Duidelijke en begrijpbare informatie
  • Verschillende lay-outs
  • Makkelijk aan te passen

TEGEN

  • Laadt langzaam

Uitmuntend
8

iStat Pro wordt niet meer ondersteund door de ontwikkelaars ervan. Houd er rekening mee dat een juiste werking van deze applicatie niet gegarandeerd is.

iStat Pro geeft je een kijkje onder de motorkap van jouw Mac. In een duidelijk overzicht geeft het alle prestaties en statistieken weer. Het laat je zien waar eventuele problemen met de computer vandaan komen. Met 9 verschillende opties is iStat Pro voor veel Mac-eigenaren een welkome aanvulling.

Je installeert iStat Pro simpel in je dashboard. Daarna pas je precies aan welke informatie je wel wilt laten weergeven en welke niet. Je hebt de keuze uit CPU, geheugen, harde schijven, IP's, bandbreedte, CPU-temperatuur, eventuele batterij, uptime en koelingsstatus. Daarnaast heeft het een ingebouwde update-controle zodat je altijd de nieuwste versie hebt.

Een mooie eigenschap van iStat Pro is de mogelijkheid om alles naar wens aan te passen. Je verplaatst alle componenten, verkleint of vergroot ze. Verder heb je 9 verschillende lay-outs om uit te kiezen. Ben je niet geïnteresseerd in bepaalde statistieken, dan schakel je die gewoon uit.

Dankzij iStat Pro heb je alle prestaties van jouw Mac duidelijk in beeld. Daardoor is het een handige toevoeging voor alle waakzame Apple-gebruikers.

Meeste downloads Utilities & Tools voor mac

iStat Pro

Download

iStat Pro 4.92

Beoordelingen about iStat Pro

Promotie×